DesignSoft
January 20, 2018, 10:58:34 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Welcome to TINACloud, the cloud based version of TINA, running in your browser without any installation and anywhere in the world. For limited time, now you can get it for free if you purchase a new license or upgrade to v10 version of TINA at www.tinacloud.com.  With this great extension you can present or modify your designs wherever you are in the world and even while travelling.

We are eager to hear from you any comments and feedback.
 
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Arduino not found...  (Read 50 times)
etl17
Newbie
*
Posts: 32


View Profile
« on: December 21, 2017, 11:23:23 PM »

Hi,

I am trying to run some of the new Arduino examples. I currently have the latest arduino (1.8.5) installed.
However, when I try to "make" some of the new projects frin withing the Tina C Project IDE, I am getting an error that Arduino is not installed. That same dialog provides some basic information for how to install arduino. Even after uninstalling arduino and following the provided steps, I am still getting the same error (arduino not found).

Any thoughts?

--Stefanos
Logged
etl17
Newbie
*
Posts: 32


View Profile
« Reply #1 on: December 22, 2017, 09:13:14 AM »


I solved the issue!

Apparently, there was an additional Arduino15 directory under /users/xxx/App Data/Local (in addition to  /users/xxx/App Data/Roaming/Arduino).
BOTH of these directories had to be deleted before Tina would properly recognize the installed Arduino package.

--Stefanos
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!